Skip to content

Disco in het Dorpshuis

Als ik zeg: “Celebration, Relight my fire, YMCA, A brand new day, Lost in music, Heaven must be missing an angel en Boogie Wonderland”, denk jij ongetwijfeld: “Waar is dat feestje?!”.

En als ik zeg: “sportschool, calorieën verbranden, hardlopen, trainen”, denk jij vast … “ja, dat moet ik nu echt (eens/weer) gaan doen, maar misschien kom je er iedere keer weer onderuit door 1 van je allerbeste smoezen te verzinnen. Te druk, geen tijd, de kinderen …., ik moet nog … etc. Vul het zelf maar in.

Maar dames (en heren?!) … BEWEGEN is een FEEST!
En de muziek is altijd DISCO … Dus kom het gerust een keer proberen!

Wat is “Sandra’s DISCOSHAPE”?
DISCOSHAPE is bodyshape op discomuziek, waarbij vooral het plezier van bewegen op die heerlijke muziek voorop staat. Meezingen mag, maar hoeft niet…
Na een warming up met verschillende, niet al te ingewikkelde, pasjes, doen we een aantal spierverstevigende oefeningen met behulp van dumbells, ballen, dynabands, steps, etc, afgewisseld met oefeningen om het uithoudingsvermogen te vergroten. We sluiten af met een korte cooling down.
Je hebt zelf de regie in handen. Je kunt het zo licht/zwaar maken als je zelf wilt. Iedereen die van disco houdt en wil bewegen is van harte welkom.

Sandra
De lessen worden gegeven door Sandra van der Spruit. Voor sommigen van u misschien bekend van o.a. de You better PINK benefietavonden (2011 en 2013).
Dit hele DISCOSHAPE-gebeuren is een leuke uit de hand gelopen hobby, zoals ze het zelf zegt.

Voor wie is Sandra’s DISCOSHAPE?
Voor iedereen van 18 t/m 80 jaar die het nuttige (bewegen) met het aangename (fijne muziek) wil verenigen. Voor iedereen die misschien niet zo’n zin heeft om te sporten, maar wel van bewegen op discomuziek houdt en dan toch zomaar 2 vliegen in 1 klap slaat.

De lessen
Het seizoen loopt van woensdag 2 oktober 2019 tot en met 1 april 2020
Les 1 = van 19.15 – 20.10 uur (let op: gezamenlijk opbouwen vanaf 19.00 uur!)
Les 2 = van 20.15 – 21.20 uur (let op: gezamenlijk opruimen tot maximaal 21.30 uur)

Wat zijn de kosten?
De contributie voor een half jaar (25 lessen) = 150 euro
Dat komt neer op 6 euro per les. Deze 150 euro betaal je voor aanvang van het seizoen.
Stroom je na 2 oktober in? Dan betaal je naar rato, het resterende aantal lessen x 6 euro. Ook dat bedrag betaal je vooruit.

Een keertje meedoen? Geef je op!
Wil je een keer meedoen om te kijken of je het leuk vindt?
Stuur dan een appje met je voor- en achternaam en je voorkeur qua lesuur naar Sandra op 06 – 21 686 906.
Bellen mag ook, maar graag buiten kantooruren.

Back To Top